Privacy Policy

Cookiepolitik for Jollehuset.


Cookies
Når du besøger vores hjemmeside, www.jollehuset.dk, indsamles der
oplysninger om dig og dit besøg. Alle oplysninger, som indsamles, behandles
forsvarligt og opbevares i overensstemmelse med lovgivning. Nedenfor kan du
læse om de oplysninger, vi indsamler, deres formål og evt. tredjeparters adgang
til oplysningerne.

Cookies
Hjemmesiden anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer,
mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre
statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som
f.eks. virus.

Der gøres brug af cookies fra tredjepartstjenester. Disse cookies benyttes for at
kunne optimere dit besøg på vores hjemmeside, reservere bord via vores
hjemmeside og tilpasse annoncer.

Websitet gør brug af følgende cookies:
• Facebook (til annoncering)
• Google Analytics (til annoncering og statistik)

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se
vejledning) og undlade videre brug af websitet. Hvis du sletter eller blokerer
cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.
Du kan desuden risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er
indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan
henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en
række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du
tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig
brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og
tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer,
geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du
selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles
desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og evt. firmanavn. Dette vil
typisk være i forbindelse med online reservation af bord.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger
hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer
til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med
lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer,
som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine
køb, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at
fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere
vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og
vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af
karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt
at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på,
geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det
omfang, disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om,
i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af
annoncering og tilbud.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data.
Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende
dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v.
vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU
eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og
fortroligt. Dette lever vi op til hos Jollehuset, og der føres løbende kontrol med,
at dine oplysninger opbevares og behandles forsvarligt. Der kan dog være usikkerhed
forbundet med dataoverførsler over internettet, og andre kan derfor tiltvinge sig
uretmæssig adgang til elektroniske oplysninger. Når du bruger vores hjemmeside,
afgiver du således din personoplysninger på eget ansvar.

Personlige oplysninger slettes løbende, hvis de ikke længere er relevante i forhold
til ydelser og tjenester udbudt af Jollehuset.

Vi henviser desuden til Cookiebekendtgørelsen på Retsinformation.dk –
Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til
oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr.

Indsigt og klager

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om
dig. Du kan desuden gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også
tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de
oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet
eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til jollehuset@gmail.com. Henvendelser om
tredjeparter skal ske direkte til den pågældende tredjepart. Hvis du vil klage over
vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage
kontakt til Datatilsynet.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Jollehuset
Fiskehuskaj 25
9990 Skagen
Tlf. 2014 4007
jollehuset@gmail.com
CVR nr. 72178912